17-10-2024
Heusden
Wij nodigen u graag uit voor een lotgenotenbijeenkomst met kookworkshop voor mensen met slikproblemen in Heusden.
Eten, dat smaakt naar meer'
Tijdens deze bijeenkomst beantwoorden we vragen als: Welke voeding is belangrijk? Hoe beïnvloedt voedsel de slijmvorming? Wat kun je doen om eten beter te laten smaken? Ook hebben we een gastspreker die vanuit haar eigen ervaring en expertise meer zal vertellen.
We hebben een gastspreker die vanuit haar eigen ervaring en expertise meer zal vertellen.
Margret is sinds 2009 gewichtsconsulent en leefstijlcoach. Haar man, Leo Eppink, is in 2011 gelaryngectomeerd en zij is vanaf die tijd zich gaan verdiepen in gevarieerd eten in allerlei mogelijke consistenties. Daarnaast is zij ervaringsdeskundige voor mensen met diverse soorten slikklachten.
Programma
11:00 uur Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
11:30 uur Presentatie over voeding bij een laryngectomie en een tracheotomie
12:15 uur Start kookworkshop
13:30 uur Napraten en genieten van de hapjes
14:30 uur Afsluiting
Tijdens de workshop is er voldoende tijd en ruimte om ervaringen met lotgenoten uit te wisselen en een praatje te maken met productspecialisten Esther en Annelies. Daarnaast zal Leo Eppink, ambassadeur van Atos Medical, ook aanwezig zijn.
We hopen u op donderdag 17 oktober te mogen verwelkomen op de Proefboerderij Karmijn in Heusden.
Aanmelden
NB. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.
Delen